Λ. Μουσούρου, Μ. Στρατηγάκη (επιμέλεια), 2004, Ζητήματα οικογενειακής πολιτικής. Θεωρητικές αναφορές και εμπειρικές διερευνήσεις - Έμκε-Πουλοπούλου, Ήρα (The Greek Review of Social Research, 2007)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available