Ζήσης Παπαδημητρίου, 2000, Ο ευρωπαϊκός ρατσισμός. Εισαγωγή στο φυλετικό μίσος: Ιστορική, κοινωνιολογική και πολιτική μελέτη - Οικονόμου, Θεόδωρος Π. (The Greek Review of Social Research, 2015)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available