Η ορθόδοξος Εκκλησία της Ελλάδος ως κοινωνική ομάς (πιέσεως) κατά την επίτευξην των στόχων της, υπό Νικ.Χ.Βικέτου - Τζανίμης, Αναστάσιος Αλ. (The Greek Review of Social Research, 1973)
[No abstract available]