Ιωάννας Λαμπίρη-Δημάκη, Προς μιαν κοινωνιολογίαν της παιδείας, Ι, Ανωτάτη παιδεία: Ευκαιρίαι και εμπόδια - Γεωργούντζος, Παν. Κ. (The Greek Review of Social Research, 1974)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]