Παρατηρήσεις επί του άρθρου του κ. Τερλέξη: "Εξωτερική πολιτική και εθνικισμός στην Τουρκία. Σύντομη ιστορική ανασκόπηση" - Κιτσίκης, Δημήτριος (The Greek Review of Social Research, 1974)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]