Κωνσταντίνου Α. Τσιλιγίαννη, Δημόσιαι σχέσεις και ανθρωπολογία. Πρόλογος υπό Γρηγορίου Π. Κασιμάτη - Γκιζέλης, Γρηγόριος (The Greek Review of Social Research, 1974)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]