Η ιστορικότητα της συνείδησης στη φιλοσοφία του Γαλλικού Διαφωτισμού, του καθηγητή Αύγουστου Μπαγιόνα - Θερμός, Ηλίας (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]