The sociology and social psychology of disability and rehabilitation (Η κοινωνιολογία και η κοινωνική ψυχολογία της αναπηρίας και αποκαταστάσεως), υπό Κωνσταντίνας Σαφιλίου-Rothschild - Γεωργίου-Κωστακόπουλος, Γ. (The Greek Review of Social Research, 1970)
[no abstract available]