Δ. Γ. Τσαούσης και Α. Χατζηγιάννη, Κοινωνικές και χωροταξικές προϋποθέσεις λειτουργίας των ΚΑΠΗ ως θεσμών σύνδεσης των ηλικιωμένων με την κοινότητα - Τεπέρογλου, Αφροδίτη (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]