Βύρων Κοτζαμάνης, Λάουρα Μαράτου-Αλιπράντη, Αφροδίτη Τεπέρογλου, Μαρία Τζωρτζοπούλου (επιμ.), Γήρανση και Κοινωνία. Πρακτικά Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΚΚΕ - Λαμπίρη-Δημάκη, Ιωάννα (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]