Λάουρα Μαράτου-Αλιπράντη, 1995, Η οικογένεια στην Αθήνα: Οικογενειακά πρότυπα και συζυγικές πρακτικές - Έμκε-Πουλοπούλου, Ήρα (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]