Α-Ι. Δ. Μεταξάς, 1995, Προεισαγωγικά για τον Πολιτικό Λόγο, δεκατέσσερα μαθήματα για το στυλ - Πλασκοβίτης, Σπύρος (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]