Οι στρατιωτικές επεμβάσεις στη φιλολογία των κοινωνικών επιστημών. Constantine Danopoulos, Warriors and politicians in Modern Greece; Δημήτρης Χαραλάμπης, Στρατός και πολιτική εξουσία. Η δομή της πολιτικής εξουσίας στην μετεμφυλιακή Ελλάδα; Nicos Mouzelis, Politics in the Semi-Periphery: Early Parliamentarism and late industrialization in the Balkans and Latin America - Βερέμης, Θ. (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]