Δ. Γ. Τσαούσης, Ε. Παπαχρίστου κ.ά., Πρόγραμμα κοινωνιολογικής και ανθρωπολογικής τεκμηρίωσης - ΚΟΙΝΑΝΤΕΚ. Κοινωνιολογική και ανθρωπολογική αρθρογραφία του ελληνικού περιοδικού τύπου - Αλεξάκης, Ελευθ. Π. (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]