Πορνογραφία και σεξουαλικότητα στην ύστερη νεωτερικότητα: Ο Λόγος της πορνογραφικοποίησης - Λιότζης, Ευάγγελος (The Greek Review of Social Research, 2015)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available