Εκλογές 1996: διαστάσεις πολιτικής συμπεριφοράς και πολιτικής κουλτούρας - Δώδος, Δημοσθένης; Καφετζής, Παναγιώτης; Νικολακόπουλος, Ηλίας (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]