Ο θεσμός της φυλακής στην Ελλάδα: προκαταρκτική έκθεση της ερευνητικής ομάδας εγκληματολογίας του Ε.Κ.Κ.Ε. - Ανδρίτσου, Αγγελική; Δασκαλάκη, Καλλιρόη; Κατσουγιάννη, Κλέα; Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Δ.; Σινόπουλος, Π. Α.; Τσαμπαρλή, Δήμητρα; Φρονίμου, Έμμυ (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]