Νέοι: διάθεση χρόνου, διαπροσωπικές σχέσεις: προκαταρκτική έκθεση - Κελπερής, Χ.; Μουρίκη, Α.; Μυριζάκης, Γ.; Παραδέλλης, Θ.; Γαρδίκη, Ο.; Τεπέρογλου, Α. (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]