Ποιότητα εργασιακής ζωής σε εποχή τεχνολογικής αλλαγής: συγκριτική διαπολιτιστική έρευνα σε τραπεζικούς οργανισμούς - Buono, Antony F.; Νικολάου-Σμοκοβίτη, Λίτσα; Bowditch, James L. (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]