Α.-Β. Ρήγα, Περιγραφική αναπαράσταση της καθημερινής κοινωνικής πρακτικής στην κατασκήνωση μιας ομάδας παιδιών σχολικής ηλικίας. Η παρατήρηση του ενδοομαδικού φέρεσθαι στο ελεύθερο ομαδικό παιχνίδι - Κουβέλη, Αναστασία (The Greek Review of Social Research, 2001)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available