Κ.Κασιμάτη, Δομές και Ροές: Το φαινόμενο της κοινωνικής και επαγγελματικής κινητικότητας - Ψημμένος, Ιορδάνης (The Greek Review of Social Research, 2002)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available