Ελένη Θ. Κοβάνη, 2002, Λιμνών αποξηράνσεις. Μελέτη αειφορίας και πολιτιστικής ιστορίας, και Καλλισθένη Αβδελίδη: Αναπαραστάσεις του χώρου και των χρήσεών του στις αποξηραμένες περιοχές Κάρλας και Αγουλινίτσας, Αθήνα, ΕΚΚΕ, 333 σελ - Λουλούδης, Λεωνίδας (The Greek Review of Social Research, 2003)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available