Μαρία Ν. Αντωνοπούλου, 2000, Κοινωνική πράξη και υλισμός. Σπουδή στην Κοινωνιολογία της Γνώσης, Αθήνα, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια, 412 σελ - Ράντης, Κωνσταντίνος (The Greek Review of Social Research, 2004)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available