Χριστίνα Βλαχούτσικου (επιμ.) σε συνεργασία με την Laurie Kain-Hart, 2004, Όταν οι γυναίκες έχουν διαφορές. Αντιθέσεις και συγκρούσεις γυναικών στη σύγχρονη Ελλάδα, Εκδόσεις Μέδουσα, 382 σελ - Νάζου, Δέσποινα (The Greek Review of Social Research, 2004)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available