Δεμερτζής Ν., Σταυρακάκης Γ., Ντάβου Μπ., Αρμενάκης Α., Χρηστάκης Ν., Γεωργαράκης Ν., Μπουμπάρης Ν., 2008, Νεολαία - Ο αστάθμητος παράγοντας;, Αθήνα, Εκδόσεις Πολύτροπον - Τσίγκανου, Ιωάννα (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δεν διατίθεται περίληψη.