Συγκριτική έρευνα πολιτικής κουλτούρας στις χώρες της Νότιας Ευρώπης: εισαγωγικές παρατηρήσεις - Μαυρογορδάτος, Γ. Θ.; Νικολακόπουλος, Ηλ.; Δημητράκος, Δ.; Δώδος, Δ.; Καφετζής, Π.; Κατωπόδη, Χρ.; Μεταξόπουλος, Αιμ.; Μιχαλοπούλου, Κ.; Παπλιάκου, Β.; Στέκα-Παπαδάκη, Β. (The Greek Review of Social Research, 1988)
Δεν διατίθεται περίληψη.