Κομματική επιλογή και αξιολόγηση των πολιτικών: μια κρίσιμη διάσταση του εκλογικού ανταγωνισμού - Μπεχράκης, Θ.; Νικολακόπουλος, Ηλ. (The Greek Review of Social Research, 1988)
Δεν διατίθεται περίληψη.