Η κοινωνική πολιτική για τους αστέγους στην Ελλάδα. Ποιοτική και κριτική ανάλυση ενός ακραίου κοινωνικού αποκλεισμού - Κουραχάνης, Νίκος (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available