Η διείσδυση της σύγχρονης τεχνολογίας στο ελληνικό σπίτι και η στάση των Ελληνίδων μητέρων απέναντι στη σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη και την πυρηνική ενέργεια - Μυριζάκης, Γιάννης (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δεν διατίθεται περίληψη.