Έρευνα για τους φοιτητές Φιλοσοφίας στα ελληνικά ΑΕΙ: Ταυτοτικά στοιχεία των φοιτητών Φιλοσοφίας στα ελληνικά ΑΕΙ και βαθμός εξοικείωσής τους με το φιλοσοφικό επιχείρημα - Ηλιάδη, Σιμόνη; Θεολόγου, Κώστας; Στέλιος, Σπυρίδων (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available