ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - Γεωργαντά Ουρανία (Έρευνα στη Διδακτική των Μαθηματικών, 2025)
Η δυναμικά συνιστάμενη φύση της επαγγελματικής ταυτότητας των εκπαιδευτικών που διδάσκουν μαθηματικά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέσα από τη διαμόρφωση νέων πρακτικών ανά χρονική στιγμή και πλαίσιο, φωτίζει, μέσω των αντιλήψεων των ίδιων των εκπαιδευτικών, όψεις της τρέχουσας επαγγελματικής τους ταυτότητας, και πληροφορεί για τον τρόπο, με τον οποίο εκείνη αναπτύσσεται.