ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΕΥΧΟΥΣ - Tζεκάκη (Marianna Tzekaki), Μαριάννα; Σταθοπούλου (Charoula Stathopoulou), Χαρούλα (Έρευνα στη Διδακτική των Μαθηματικών, 2022)
Παρουσιάζονται σύντομα τα άρθρα του τεύχους