Βιβλιοπαρουσίαση "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Περιβάλλον, Αειφορία. Θεωρητικές και Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις." - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία, ΕΛ.Ε.ΕΤ.Π.Ε.Α. (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία, 2020)
Βιβλιοπαρουσίαση