Βιβλιοπαρουσίαση "Η ζωή σήμερα, άλλοτε, αλλού και στο μέλλον. Η λογική των βιολογικών συστημάτων" - Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Αειφορία, ΕΛ.Ε.ΕΤ.Π.Ε.Α. (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία, 2022)
Βιβλιοπαρουσίαση