Βιβλιοπαρουσίαση "Συμμετοχικές μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης: Εφαρμογές στην εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία" - Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Αειφορία, ΕΛ.Ε.ΕΤ.Π.Ε.Α. (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία, 2022)
Βιβλιοπαρουσίαση