Εισαγωγή στο ειδικό θεματικό τεύχος - Γαβριλάκης, Κώστας; Δασκολιά, Μαρία; Δημητρίου, Αναστασία; Λιαράκου, Γεωργία (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία, 2023)
Εισαγωγή στο ειδικό θεματικό τεύχος