Σχόλια: • Ευτυχία Δ. Λιάτα, Η Οικονομική δομή των Βαλκανικών χωρών (15ος-19ος αιώνας) • Κρίτων Χρυσοχοΐδης, Δ. Γ. Αποστολόπουλου, Το Μέγα Νόμιμον • Αλέξης Πολίτης, Άλκης Κυριακίδου-Νέστορος, Η Θεωρία της Ελληνικής Λαογραφίας • Αλέξης Πολίτης, Χιακά Χρονικά: Αφιέρωμα στον Κοραή • Αλέξης Πολίτης, Δελτίο της Εταιρείας Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας, τ. B´ • Γ. Πλουμίδης, Alexandru Dutu, Romanian Humanists and European Culture • Ρωξάνη Αργυροπούλου, Δευκαλίων, Νεοελληνική Φιλοσοφία 1600-1900 • Λουκία Δρούλια, Μια έκθεση για την Ελλάδα στο Λονδίνο • Λουκία Δρούλια, Η Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρου Θ. Μπενάκη • Τριαντάφυλλος Ε. Σκλαβενίτης, Νεοελληνική προσωπογραφία • Αλέξης Πολίτης, Μαθήματα-Διαλέξεις στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών • Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Το τέταρτο Συνέδριο Βαλκανικών Σπουδών (Άγκυρα, Αύγουστος 1979) • Γιάννης Καράς, Το παγκόσμιο Συνέδριο «Αριστοτέλης» • Γιάννης Καράς, Το Δ´ Πανιόνιο Συνέδριο • Αλέξης Πολίτης, Ερευνητική δουλειά στη Γεννάδειο • Η Ζ´ Τακτική Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔ - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1979)
no abstract