Σχόλια: • Α. Π[ολίτης], Κ. Θ. Δημαρά, Νεοελληνικός Διαφωτισμός • Φ. Η[λιού], Εμμ. Ν. Φραγκίσκου, Ευρετήρια του Λόγιου Ερμή • Ρ. Α[ργυροπούλου], Γιάννη Καρά, Οι φυσικές – θετικές επιστήμες στον ελληνικό 18ο αιώνα • Χ. Α. Μ[αλτέζου], Venezia centro di meditazione tra Oriente e Occidente • Χ. Α. Μ[αλτέζου], Elpidio Mioni, Εισαγωγή στην ελληνική Παλαιογραφία • Κ. Γ[αρδίκα], Βιβλιογραφία Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού • Modern Greek Society • Σ. Π[απαγεωργίου], Επιστολές του Κοραή στη Γεννάδειο • Η ΣΤ´ Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔ • Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΕΔ • Διόρθωση - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1977)
no abstract