Τo ποίημα τοy Βολταίρου "Traduction du poème de Jean Plokof" και o ρωσοτουρκικός πόλεμος του 1768-1774. Μια ακόμα αθησαύριστη απόδοσή του στα ελληνικά - Παπακωνσταντίνου Κατερίνα (The Gleaner, 2005)
no abstract