Πολιτική γεωγραφία και οικονομική συγκυρία Οι όροι της επικοινωνίας του ελληνικού εμπορίου με τη Ρωσία της Μαύρης Θάλασσας (τέλος 18ου - αρχές 19ου αι) - Κρεμμυδάς Βασίλης (The Gleaner, 2005)
no abstract