Χρονικά – Ειδήσεις: Η ΙΘ’ Γενική Συνέλευση του Ο.Μ.Ε.Δ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Μ.Ε.Δ. των ετών 2004-2005 Το Ψήφισμα του Ο.Μ.Ε.Δ. για το θάνατο του Φίλιππου Ήλιου Γιώργος Γ Άλισανδράτος (1915-2004) Εκατό χρόνια από τη γέννηση του Κ.Θ. Δημαρά Έργογραφία Κ.Θ. Δημαρά, 1917-2004 Βιβλιογραφία Κοραή 2006 Διακόσια χρόνια από το θάνατο του Ευγένιου Βούλγαρη Το 12ο Διεθνές Συνέδριο για το Διαφωτισμό (Montpellier 8-15 Ιουλίου 2007) - eranistes, eranistes (The Gleaner, 2005)
No abstract