Χρονικά – Ειδήσεις: Η ΚΒ΄ Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔ Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΕΔ των ετών 2010-2012 Ψήφισμα του ΟΜΕΔ για το θάνατο του Χ. Γ. Πατρινέλη Το ύστατο «χαίρε» στον Χ. Γ. Πατρινέλη Μια φιλική χειρονομία προς τον ΟΜΕΔ Σεμινάριο για τον 18ο αιώνα (Μπλούμιγκτον, ΗΠΑ, 2-7 Ιουλίου 2012) Το 14ο Διεθνές Συνέδριο για το Διαφωτισμό (Rotterdam, θέρος του 2015) - eranistes, eranistes (The Gleaner, 2011)
no abstract