Αι εκδόσεις των εγγράφων διά τον Ρήγαν των Legrand - Λάμπρου (1891) και Αμάντου (1930) και έλεγχος της εκδόσεως του κ. Ενεπεκίδη (1965) - Μακρυμίχαλος Στέφανος Ι. (The Gleaner, 2016)
Δεν διατίθεται περίληψη.