Τα παλαιά ελληνικά βιβλία του Ελληνικού Κολλεγίου του Αγίου Αθανασίου της Ρώμης. Με Συμπληρώσεις στις Βιβλιογραφίες των Ε. Legrand και Δ. Γκίνη — Β. Μέξα - Φώσκολος Μάρκος (The Gleaner, 2016)
No abstract