Χρονικά – Ειδήσεις: Η ΙΔ΄ Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔ Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΕΔ των ετών 1993-1995 «Νεοελληνική παιδεία και κοινωνία». Το Συνέδριο του ΟΜΕΔ το αφιερωμένο στη μνήμη του Κ. Θ. Δημαρά Επιστημονικό Συμπόσιο «Μνήμη Λέανδρου Βρανούση» Βολταίρος: Τριακόσια χρόνια από τη γέννησή του Ένα ερευνητικό πρόγραμμα με θέμα τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό Αναγγελία συνεδρίων και επιστημονικών συναντήσεων - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1995)
No abstract