Χρονικά – Ειδήσεις: • Οι ΙΒ΄ και ΙΓ΄ Γενικές Συνελεύσεις του ΟΜΕΔ • Τα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΜΕΔ των ετών 1989-91 και 1991-93 • Το Ψήφισμα του ΟΜΕΔ για το θάνατο του Κ. Θ. Δημαρά • Το Συνέδριο του ΟΜΕΔ: η εγκύκλιος • Βραβείο ΟΜΕΔ στη μνήμη του Κ. Θ. Δημαρά • Προκήρυξη Βραβείου εκδοτικού οίκου «Γνώση» στη μνήμη του Κ. Θ. Δημαρά • Εκδήλωση του Κέντρου Οδυσσειακών Σπουδών στη μνήμη του Κ. Θ. Δημαρά (Αθήνα, 28 Μαΐου 1992) • Τιμητικές εκδηλώσεις του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στη μνήμη του Κ. Θ. Δημαρά (Αθήνα 17, 18 και 19 Φεβρ. 1993) • Διεθνές Συνέδριο για τον Διαφωτισμό – Μνήμη Κ. Θ. Δημαρά και Λέανδρου Βρανούση (Βόλος 27-30 Μαΐου 1993) • 8ο Διεθνές Συνέδριο για τον Διαφωτισμό (Bristol, 21-27 Ιουλίου 1991) • Αναγγελία συνεδρίων και επιστημονικών συναντήσεων • Το 9ο Διεθνές Συνέδριο για τον Διαφωτισμό (Münster 23-29 Ιουλίου 1995) • Επιστημονικό μνημόσυνο Λέανδρου Βρανούση - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1993)
no abstract