Σχόλια: Αικατερίνη Κουμαριανού, Αδαμάντιος Κοραής, Αλληλογραφία, τ. Γ΄ Τριαντάφυλλος Ε. Σκλαβενίτης, Αλέξης Πολίτης, Κατάλοιπα Fauriel και Brunet de Presle Σόφη Παπαγεωργίου, Δέκατον Διεθνές Συνέδριον Βιβλιοφίλων Αθ. Ε. Καραθανάσης, C. Papacostea-Danielopolu, Intelectuali romani din Principate si cultura greaca, 1821-1859 Η Η΄ Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔ Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΕΔ Αλέξης Πολίτης, Τα είκοσι χρόνια των Κέντρων Νεοελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών του ΕΙΕ Αλέξης Πολίτης, Μαθήματα - Διαλέξεις στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1980)
no abstract