Σχόλια: • Α. Π[ολίτης], Κ. Θ. Δημαρά, Νεοελληνικός Διαφωτισμός• Φ. Η[λιού], Εμμ. Ν. Φραγκίσκου, Ευρετήρια του Λόγιου Ερμή• Ρ. Α[ργυροπούλου], Γιάννη Καρά, Οι φυσικές – θετικές επιστήμες στον ελληνικό 18ο αιώνα• Χ. Α. Μ[αλτέζου], Venezia centro di meditazione tra Oriente e Occidente• Χ. Α. Μ[αλτέζου], Elpidio Mioni, Εισαγωγή στην ελληνική Παλαιογραφία• Κ. Γ[αρδίκα], Βιβλιογραφία Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού• Modern Greek Society• Σ. Π[απαγεωργίου], Επιστολές του Κοραή στη Γεννάδειο• Η ΣΤ´ Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔ• Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΕΔ• Διόρθωση - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1977)
no abstract