Οι έρευνες του Villoison στην Κωνσταντινούπολη και στις Κυκλάδες (1784-1786). Νέα στοιχεία από επιστολές του προς τον Choiseul-Gouffier - Κουτζακιώτης, Γιώργος (The Gleaner, 2019)
Δε διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.