Συμβολή στη νεοελληνική προσωπογραφία. Έλληνες και ελληνόφωνοι φοιτητές στα μητρώα των Πανεπιστημίων της Βιέννης, της Ιένας, του Γκέτινγκεν και της Λιψίας (1700-1833) - Χατζηπαναγιώτη-Sangmeister, Ίλια (The Gleaner, 2019)
No abstract